Login

Ketenoverzicht

Overzicht:

DESC heeft een Roadmap of Ketenoverzicht samengesteld. Dit overzicht beoogt de relaties tussen de verschillende leden op een gestructureerde en logische manier in kaart te brengen en zo bij te dragen aan de kwaliteit van onze ondernemingen en een meerwaarde te scheppen die alleen kan binnen een structuur als DESC.

link naar interactief ketenoverzicht

Door te klikken op het ketenoverzicht komt u in de schematische weergave van de keten zoals door onze leden is gegenereerd.
Door te klikken op een deel van het overzicht komt U op een subpagina van de desbetref-fende categorie, die U verder leidt naar de uitgebreide informatie van de verschillen-de leden met gelijksoortige activiteiten.

Door uw toeleveranciers te selecteren uit de spelers van een keten, kunt U gebruik maken van de ervaring en toewijding en samenwerking (synergie) die in de keten in de loop der jaren is opgebouwd. De bedrijven uit de roadmap staan voor u klaar.

Mocht u al weten welk deel van de keten u wilt benaderen dan kunt hieronder ook direct een keuze maken uit de linken naar de beschikbare categorien in de keten en de bijbehorende subpagina:

Click for Map
Sponsored by
Ellage Electronics
E-Parts Electro Componenten B.V.


hit counter

Het aantal unieke sitebezoeken sinds
1-10-2007

sitemap | cookie policy | privacy policy | accessibility statement