Login

PCB productie

PCB productie:

Een printplaat is een drager voor elektronische componenten, waarbij de koperen bedrading op de drager is aangebracht, veelal met etstechnieken. Een ander woord voor printplaat is gedrukte bedrading of -schakeling. De Engelse benaming voor printplaat is PCB oftewel Printed Circuit Board.

De productie van een PCB is een zeer kritisch en complex proces.

 


http://www.v-ps.com/

 


Vermeulen Printservice is gespecialiseerd in het produceren van kleine series en prototyping. Met onze korte levertijden zijn we uniek in de branche; indien gewenst kunnen wij een levertijd vanaf acht uur realiseren. Naast het produceren van kleine series kunnen we ook uw grotere volumes verzorgen.

Behalve snelheid staan ook flexibiliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid hoog in ons vaandel. Vermeulen Printservice maakt waar wat het zegt. Door te blijven investeren in productieproces en nieuwe technologieën garanderen we ons hoge kwaliteitsniveau en zijn we klaar voor de technologie van morgen.

Vermeulen Printservice heeft veel know-how in huis met betrekking tot printplaatproductie. Graag delen we deze kennis met onze klanten en gaan we samen op zoek naar de beste oplossing voor designproblemen. Klanten zien ons daarom niet alleen als leverancier, maar veel meer als een betrouwbare partner voor jaren.

De producten van Vermeulen Printservice kenmerken zich door hun grote diversiteit. Verschillende soorten basismaterialen, printuitvoeringen, aantallen en levertijden vinden door elkaar heen hun weg door onze productie. Ongeveer 90% van onze productie betreft standaard technologie, 10% bestaat uit high-end producten. Dat is een weloverwogen keuze. De 10% high-end producten zorgen voor een opwaardering van het productieproces, waardoor we voortdurend vooruitlopen op de wensen van onze relaties.

Een kort overzicht van onze procesmogelijkheden:

 

 

 

  • Diverse soorten basismateriaal zoals FR4 (improved), FR408, CEM3, Rogers, Polyimide, FR2, IS400, IS410, IS420, IMS etc
  • Multilayers tot 14 lagen
  • Blind-, burried via’s, micro-via’s en access holes
  • Kleinste gat na doormetallisatie bedraagt 0,10 mm
  • Minimale track/ gap van 70 micron
  • Diverse finishes zoals OSP, Electroless Nickel immersion gold, HASL
  • Via plugging, carbon-ink, copper paste, peelable mask

Vermeulen Printservice BV
Helmondseweg 7b
5735RA Aarle-Rixtel

Tel. 0492-386880
Fax: 0492-386881
E-mail: sales@v-ps.com/
 

 

Click for Map
Sponsored by
Ellage Electronics
E-Parts Electro Componenten B.V.


hit counter

Het aantal unieke sitebezoeken sinds
1-10-2007

sitemap | cookie policy | privacy policy | accessibility statement