Login

ODM / Soft- & Hardware Design

ODM / Soft- & Hardware design:

Klanten willen in toenemende mate de verantwoording voor oplossingen die men zoekt uit handen geven. Men wil na het stellen van een vraag en een goed gepland traject, een verhandelbaar product en intellectual property in ontvangst kunnen nemen. Het is van groot belang dat een design & development firma multidisciplinair is. Ze moet om te beginnen beschikken over zowel hardware, firmware als software kennis, maar ook kennis van productie- en testmogelijkheden en vereiste wetgeving is een noodzaak.

In een snel veranderende markt wordt gevraagd naar pro-actief en flexibel ontwerpen, met een korte time-to-market en goede service en onderhoud op de ontwerpen.

De componentintegratie wordt steeds hoger en het streven naar firmware en software gedragen ontwerpen steeds belangrijker, omdat het de levensduur van een product verlengd. Het is eenvoudiger middels firmware en software een product te actualiseren om daarmee snel op veranderende vragen vanuit de markt in te kunnen spelen.

DESC kan als branchegroep van de Koninklijke Metaalunie een goed klankbord zijn bij het ontwerpen, met name omdat alle aangehaalde disciplines aanwezig zijn. De netwerkfunctie biedt bovendien mogelijkheden om samen grote projecten op te pakken en one-stop-shopping te bieden aan uw klanten.


Artron Ontwerpbureau voor Elektronika BV

Artron, een klein bedrijf met grote producten!!

Al ruim 20 jaar is Artron als ontwerpbureau voor elektronica gespecialiseerd in het inspelen op de wensen van verschillende doelgroepen. Dit heeft ertoe geleid dat er flexibel gewerkt kan worden aan producten voor bedrijven, aan eenmalige objecten voor musea en voor kunstenaars.

Wij zijn onder meer toeleverancier voor de volgende bedrijven:
 Barry Emons(spelmateriaal en hulpmiddelen)
 Nenko (spelmateriaal en hulpmiddelen)
 IPC Systems
 Inepro
 Heymerink&Wagemakers
 Diverse musea

Artron is bekend met veel technieken en maakt gebruik van de nieuwste ontwikkelingen. Advisering is een belangrijk onderdeel van ons werk. Dit gebeurt niet alleen in de trend van 'bestaat zoiets niet al?' of 'is het binnen het beschikbare budget wel haalbaar?', maar ook wordt meegedacht over productieplanning, automatisering en de leveringstermijn van de verschillende onderdelen.

Artron
Huize Lindenhof
Wolfheze 4
6874 BE Wolfheze
Nederland
Tel 026-3703344
Fax 026-4457116

Contact: info@artron.nl


  

Bronkhorst High-Tech

Bronkhorst High-Tech B.V., gevestigd in Ruurlo, werd opgericht in 1981 en biedt nu het meest uitgebreide programma aan thermische massadoorstromings- (mass flow)meters en regelaars.

 

Deze instrumenten worden onder andere toegepast in de chemische, pharmaceutische en voedingsmiddelenindustrie, de halfgeleiderindustrie, automobielindustrie, etc. Daarnaast vormen laboratoria, onderzoeksinstituten en technische scholen een belangrijke markt. Het meetbereik voor de instrumenten kan worden gekozen vanaf 0-1 mln/min tot 0-10000 m3n/h voor gassen en vanaf 0-30 mg/h tot 0-20 kg/h voor vloeistoffen.

Bronkhorst's Coriolis doorstromingsmeters en -regelaars zijn geschikt voor zowel gassen als vloeistoffen met een meetbereik tussen 0-200 g/h en 0-600 kg/h. Bronkhorst High-Tech levert ook drukmeters en –regelaars met een minimum bereik van 0-100 mbar en een maximum van 0-400 bar. De meest recente ontwikkeling betreft een serie ultracompacte flow- en drukmeters / regelaars (ter grootte van een luciferdoosje) voor doorstroming en druk op basis van microchipsensoren.

 

Bronkhorst High-Tech BV
Nijverheidsstraat 1A
7261 AK Ruurlo

Telefoon: 0573-458800
Fax: 0573-458808
Contact: Wout van 't Wel
Website: http://www.bronkhorst.com


 

De Heer Medicom BV

De Heer Medicom is een onderdeel van De Heer Groep en is gevestigd in het Limburgse Born. In totaal werken binnen de De Heer Groep ongeveer 180 mensen, waarvan zo'n 25 binnen de vestiging in Limburg.
De Heer Medicom werd in 1961 opgericht en levert sinds 1980 haar diensten en producten aan zorginstellingen in Nederland, België en Duitsland.

De Filosofie

De Heer Medicom is een onderneming die de mens als uitgangspunt neemt. Ons motto:  • • • Mens • Zorg • Veiligheid • • • maken wij dag voor dag waar. Onze producten en diensten richten zich op het welbevinden en de veiligheid van mensen. Onze Zorgcommunicatie Systemen zijn in nauwe samenwerking met medewerkers uit de zorg ontwikkeld. Hierdoor sluiten ze uitstekend aan op de praktijk van alledag en kenmerken zich door gebruikersvriendelijkheid. Wij zijn van mening dat elk systeem dat we leveren een stuk maatwerk dient te zijn waarover van tevoren intensief overleg met de eindgebruiker geweest moet zijn. Om dit te kunnen realiseren houden we het hele proces in eigen hand. De ontwikkeling, eindmontage en inbedrijf-stellingen, alles wordt door onze eigen medewerkers gedaan. Wij staan verder garant voor een uitstekende service met een korte responstijd waarop u te allen tijde een beroep kunt doen.

De Producten

De Heer Medicom levert u Zorgcommunicatie Systemen, Video observatie systemen en domotica toepassingen. Daarnaast verzorgen wij voor u natuurlijk de scholing van uw medewerkers en desgewenst de instructie voor uw technische dienst. In ons Kennis- en innovatiecentrum in Sliedrecht kunt u ons productaanbod bekijken en uittesten, een afspraak hiervoor maakt u via onze afdeling Verkoop.

De Heer Medicom B.V.
Sluisweg 8
6121 JR Born

Telefoon: 046-4892550
Fax: 046-4892575
Kontakt: Ronald Scharroo


H&F Electronics  

H & F Electronics B.V. ,opgericht in 1979, ontwikkelt hoogwaardige electronische halffabrikaten en eindproducten op het gebied van hard- en software, elektronica en mechatronica. Hiermee bieden wij niet-elektronica bedrijven de mogelijkheid om volledig gebruik te maken van onze innoverende technologie die wij reeds in zeer uiteenlopende branches als consumenten elektronica, industriële en agrarische producten . Deze producten bieden wij op basis van exclusiviteit aan, waardoor onze klant beschermd is tegen concurrentie.

Product Ontwikkeling
H&F Electronics ontwikkelt elektronica producten en halffabrikaten op klantenspecificatie. Productontwikkeling is een complex traject . Om dit in goede banen te leiden wordt er een ontwikkelteam samengesteld die het gehele ontwikkelproces van het eerste idee tot de uiteindelijke productieserie met de opdrachtgever doorlopen. Om tot een optimaal resultaat te komen wordt er volgens een beproeft en intern gecertificeert ontwikkeltraject gewerkt. Dit garandeert uitstekende communicatie met de opdrachtgever en een "Short Time to Market" bij een optimale prijs / prestatie verhouding.

Productie
Na ontwikkeling van Uw product ligt een verdere samenwerking voor de hand. Bij het opstarten van de nulserie wordt ons bedrijfsbureau inschakeld die het gehele inkoop en productie proces coordineert. Know how kennis en ervaring zijn in ruime mate aanwezig om de productie in goede banen te leiden.

H&F Electronics werkt daartoe samen met een aantal partners in binnen- en buitenland, die afhankelijk van de productie serie en toe te passen technologie het meest geschikt en meest concurrend zijn om een optimale prijs / prestatie verhouding te waarborgen De eindcontrole van Uw product vindt wederom bij H &F electronics plaats. Alle produkten worden visueel , functioneel en op veiligheidsaspecten getest, zodat U verzekerd bent van een produkt wat volledig voldoet aan de specificaties.  

H&F Electronics B.V.
Rijnaakkade 5
5928 PT venlo
Postbus 3164
5902 RD Venlo
Tel. +31(0)77 - 3231200
Fax +31(0)77 - 3873306

Contact: info@hf-electronics.com


 

Power Technics BV

Power Technics was founded in 1989 for the purpose of offering dedicated power conversion solutions. Today we are a recognized manufacturer of custom designed power supplies and DC/DC converters for Industrial, Aerospace, Military, Off-shore, Railway, Telecommunications and Medical applications.

Our facility in Etten-Leur Holland houses Research and Development, Design, Quality Control, Sales and Marketing activities. The main part of the production is carried out by our ISO 9001 certified production partner in Taiwan/China. Our business is supported by an extensive distribution network.

Custom power supply development requires a dedicated team of sales, engineering, quality and manufacturing personnel working together. Customers are supported by qualified Field Application Specialists to achieve optimal customer objectives. Our unique combination of custom design close to the customer and production in the Far East guarantees a high quality standard with a competitive price level.

The total realized custom power supply designs numbers over 500. New designs are often based on realized designs which implies short design cycles.
Power Technics is "The Power Solution Partner" for you

Power Technics B.V.
Nijverheidsweg 126
4870 AZ Etten-Leur
The Netherlands
Tel +31-76-5038350
Fax +31-76-5012038

Contact: sales@powertechnics.nl


Global Electronics BV

Global Electronics is uw specialist voor het bouwen van elektronica producten. Vóór uw productontwikkeling kunnen wij u, afhankelijk van de discipline waarin u uw product ontwikkelt, een ervaren ontwikkelbureau adviseren. Wij werken zeer nauw samen met een aantal ontwikkelbureaus waar wij goede ervaringen mee hebben.

Door een goede afstemming tussen uw ontwerp, onze productiemiddelen en de beschikbare componenten, garandeert deze aanpak u de meest concurrerende prijs. Op deze manier maken we gebruik van het specialisme van elk van de betrokken bedrijven en kunt u uw energie steken in datgene wat voor u het meest zal opleveren: marketing en verkoop van uw producten.

Global Electronics B.V.
Metaalstraat 12
7483 PD Haaksbergen
Tel.: 053 5737 200
Fax: 053 5737 208
Contact : G.J.A. Versteeg 
 

verkoop@global-electronics.nl


 

Click for Map
Sponsored by
Ellage Electronics
E-Parts Electro Componenten B.V.


hit counter

Het aantal unieke sitebezoeken sinds
1-10-2007

sitemap | cookie policy | privacy policy | accessibility statement