Login

Components

Components:

Leden van deze groep houden zich bezig met het fabriceren, modificeren van onderdelen die worden ingezet in de productie van elektrische en/of elektronische producten. Zij zijn doorgaans een belangrijke toeleverende schakel in de keten voor EMS bedrijven.


ACE Wikkeltechniek BV

ACE Wikkeltechniek BV is een gespecialiseerde onderneming in het repareren, reviseren en herwikkelen van uw elektromotoren, generatoren, ventilatoren, pompen, reductoren en speciaal aandrijvingen.
Verder levert ACE Wikkeltechniek BV nieuwe elektromotoren, generatoren, ventilatoren, pompen, reductoren en speciaal aandrijvingen.
Onderhoud en Service wordt door onze monteurs zowel bij u op locatie als bij ons in huis uitgevoerd.
Ook produceren wij transformatoren en spoelen van zeer klein tot groot op klantspecificatie en in series vanaf 1 stuks.
Met onze ingietapparatuur zijn wij in staat ieder product in te gieten in kunsthars.

Voor alle bovenstaande items kunnen wij u ondersteunen met engineering en ontwikkeling om te komen tot het meest ideale product.
Voor het ophalen en bezorgen van uw producten hebben wij een eigen bezorgdienst.

Ons bedrijfsmotto is: “Als wij het niet kunnen, dan is het ingewikkeld”

ACE Wikkeltechniek BV
Nijverheidsstraat 2
5961 PJ Horst
tel: 077 398 52 61
fax: 077 398 53 35

Contact: Dhr. A. Comperen


Technisch Bedrijf Huyser BV 

 

Sinds 1953, het jaar van oprichting, is Technisch Bedrijf Huyser b.v. uitgegroeid tot een dynamische en flexibele fabriek van draadgewonden weerstanden, AC en DC shunts, weerstandsbanken, simulatoren, sensoren en referentieweerstanden. Onze producten zijn te vinden in vele takken van industrie in binnen- en buitenland. Door onze grote flexibiliteit zijn wij in de meeste gevallen in staat om binnen enkele dagen, soms zelfs binnen enkele uren, te leveren.
Speciaal opgeleide en ervaren mensen, met een goede staat van dienst in het eigen bedrijf, dragen zorg voor de fabricage en levering van kwaliteitsproducten die een uitstekende naam genieten in binnen- en buitenland. Het opleidingsniveau van de medewerkers wordt voortdurend verbeterd, terwijl nieuwe ontwikkelingen op de voet worden gevolgd. Op het gebied van wikkeltechnieken worden de nieuwste methoden met behulp van computergestuurde wikkelmachines toegepast.

De meetkamer vervult een essentiële rol bij de productie van de weerstanden en andere instrumenten. De referentie-standaarden zijn daarom ook direct herleidbaar naar het Nederlands Meetinsituut. Het enthousiasme waarmee steeds gestreefd wordt naar verhoging van de nauwkeurigheid en de betrouwbaarheid van de metingen is kenmerkend voor deze afdeling. Ter ondersteuning beschikt de ontwikkelingsafdeling naast diverse test- en thermografische apparatuur over conventionele- en cnc gestuurde bewerkings-machines. Dankzij de bij Technisch Bedrijf Huyser traditionele samenwerking tussen de meetkamer en de ontwikkelingsafdeling, gaan de invoering van vernieuwingen en de verhoging van de betrouwbaarheid, hand in hand.

Technisch Bedrijf Huyser b.v.
James Wattweg 16
3133 KK Vlaardingen
Tel. 010 - 248 01 33
Fax 010 - 248 01 44

Contact: info@huyser.nl


 

Bronkhorst High-Tech

Bronkhorst High-Tech B.V., gevestigd in Ruurlo, werd opgericht in 1981 en biedt nu het meest uitgebreide programma aan thermische massadoorstromings- (mass flow)meters en regelaars.

Deze instrumenten worden onder andere toegepast in de chemische, pharmaceutische en voedingsmiddelenindustrie, de halfgeleiderindustrie, automobielindustrie, etc. Daarnaast vormen laboratoria, onderzoeksinstituten en technische scholen een belangrijke markt. Het meetbereik voor de instrumenten kan worden gekozen vanaf 0-1 mln/min tot 0-10000 m3n/h voor gassen en vanaf 0-30 mg/h tot 0-20 kg/h voor vloeistoffen.

Bronkhorst's Coriolis doorstromingsmeters en -regelaars zijn geschikt voor zowel gassen als vloeistoffen met een meetbereik tussen 0-200 g/h en 0-600 kg/h. Bronkhorst High-Tech levert ook drukmeters en –regelaars met een minimum bereik van 0-100 mbar en een maximum van 0-400 bar. De meest recente ontwikkeling betreft een serie ultracompacte flow- en drukmeters / regelaars (ter grootte van een luciferdoosje) voor doorstroming en druk op basis van microchipsensoren.

Bronkhorst High-Tech BV
Nijverheidsstraat 1A
7261 AK Ruurlo

Telefoon: 0573-458800
Fax: 0573-458808
Contact: Wout van 't Wel
Website: http://www.bronkhorst.com


 

Click for Map
Sponsored by
Ellage Electronics
E-Parts Electro Componenten B.V.


hit counter

Het aantal unieke sitebezoeken sinds
1-10-2007

sitemap | cookie policy | privacy policy | accessibility statement