Login

Opdrachtgever / OEM

Opdrachtgever / OEM-er:

Original Equipment Manufacturers (OEM-ers), zijn de fabrikanten van eindproducten, ofwel de producteigenaren. Zij staan boven aan de piramide en maken doorgaans gebruik van meerdere partijen binnen de keten om tot de gewenste producten te komen.


Fancom BV

Balanced technology – complete solutions

Professioneel advies, installatie en service
Fancom gaat wereldwijd voorop in de ontwikkeling en productie van klimaat- voer- en weegsystemen voor agrarische toepassingen. Met onze computers regelt u de belangrijkste zaken op uw bedrijf. En via een netwerk van gespecialiseerde Fancom dealers kunt u rekenen op een professioneel advies, installatie en service van onze systemen in meer dan 40 landen ter wereld.

Systemen die u helpen uw rendement te verbeteren
Van oudsher zijn we sterk in de agrarische sector. We werken nauw samen met de belangrijkste onderzoeksinstituten ter wereld, zoals de Universiteit van Leuven en Wageningen UR. Maar liefst 20% van onze medewerkers werkt continu aan nieuwe oplossingen en verbeteringen. Zo ontstaan nieuwe systemen die u helpen uw rendement te verbeteren. Enerzijds door het verbeteren van uw productieresultaat, anderzijds door het besparen van kosten op arbeid, voer en energie.

Totaalconcepten als pasklare oplossingen
Onze klanten zijn moderne ondernemers die vragen om adequate systemen en technieken. Fancom levert pasklare oplossingen die aansluiten bij de wensen van agrarische ondernemers wereldwijd. Gebruiksgemak staat daarbij voorop en de mens centraal. Nooit eerder lag bij Fancom het zwaartepunt zo sterk op het conceptmatig denken als tegenwoordig. Dit wil zeggen dat wij onze klanten een totaalconcept bieden als oplossing voor hun automatiseringsvraag. Bewezen concepten met duidelijke voordelen en een aantrekkelijke terugverdientijd.

Fancom is een dochteronderneming van CTB, Inc.
CTB, Inc is wereldwijd een van de grootste ontwikkelaars, fabrikanten en verkopers van systemen en oplossingen voor de pluimvee-, varkens-, eiproductie- en graanindustrie.
Via deze link bereikt u de homepage van CTB (www.ctbinc.com).

Fancom BV
Industrieterrein 34
5981 NK Panningen, Nederland

Contact: Paul Smits


Mextal BV

Mextal levert en installeert systemen op het gebied van observatie, bewaking, beveiliging en zorg: "het virtuele verpleeghuis". Daarnaast ontwerpt Mextal de besturingssoftware en produceert zelf de elektronica producten. Hierdoor kan Mextal de kwaliteit van haar systemen garanderen.

Om de hoge productiekwaliteit te kunnen waarborgen is Mextal, naast ISO9001:2000, sinds 1998 gecertificeerd volgens het IPC-A610 kwaliteitssysteem. Alle productiemedewerkers volgen stelselmatig IPC trainingen en alle productieprocessen worden daarbij doorgelicht om afwijkingen in de kwaliteit uit te sluiten.  
Mextal levert en installeert niet alleen complete systemen op het gebied van observatie, communicatie en alarmering, maar kan ook praktijkgerichte onderzoeken verrichten waaruit blijkt welke systemen voor uw organisatie technisch èn economisch het meest geschikt zijn. Mextal-adviseurs kennen, door jarenlange ervaring in verschillende sectoren, de problematiek waarmee organisaties in de praktijk te maken hebben.

mx-viedome: het virtuele verpleeghuis
Via de helpdesk kunnen gebruikers ondersteuning krijgen bij het gebruik van de MX-systemen. De combinatie van de 24-uurs helpdesk en een snelle responstijd zorgt voor het hoge serviceniveau van Mextal. 


Mextal BV
De Tienden 48
5674 TB Nuenen
Tel.: 040-2906065
Fax: 040-2839620

Contact: Marcel Gielen


Elpro Engineering BV

Welkom bij Content Orgels
Sinds 1980 is Content Orgels een sterke en vernieuwende speler in de orgel-markt. Door voortdurende research waarborgt Content een sterke kwaliteit-prijs verhouding.
Content is altijd op zoek naar unieke oplossingen door innovatief in te spelen op vragen vanuit de markt, en streeft een continue ontwikkeling van de componenten na. De kwaliteit en toegevoegde waarde van onze orgels wordt door een immer groeiende groep referenties bevestigd. Wij laten u graag kennis maken met de natuurgetrouwe klanken van onze orgels.

Content Organs
Kerkdennen 52
NL 3851 BB ERMELO
The NETHERLANDS
Tel : + 31 341 554876
Fax : + 31 341 556887

Contact:info@content-organs.com


Click for Map
Sponsored by
Ellage Electronics
E-Parts Electro Componenten B.V.


hit counter

Het aantal unieke sitebezoeken sinds
1-10-2007

sitemap | cookie policy | privacy policy | accessibility statement