Login

Repair:

Repair :

Deze groep bedrijven houdt zich bezig met het herstellen van defecte elektrische danwel elektronische producten. Dit is een snel groeiende bedrijfstak mede omdat langdurige leverbaarheid van onderdelen een steeds complexer probleem wordt. Daarnaast kan op deze wijze minder milieubelastend geproduceerd worden door hergebruik van producten en onderdelen. Tot slot besteden steeds meer OEM bedrijven hun service en reparatie uit (advanced replacement).
 

 


 

ACE re-use technology

Wij zijn gespecialiseerd in elektromechanische aandrijvingen, zowel gelijkstroom- als wisselstroom. De motoren variëren van kleine DC-motoren voor bijvoorbeeld ventilatiedoeleinden tot grotere, gecompliceerde wisselstroomaandrijvingen voor productielijnen. Door ons innovatieve concept zijn wij in staat door seriematige revisie grote kostenbesparingen te realiseren ten opzichte van nieuw aan te kopen aandrijvingen. Het resultaat van de revisie is een aandrijving die beter of gelijkwaardig is aan een vergelijkbare nieuwe aandrijving.
We hebben de beschikking over goed opgeleid personeel met specialistische kennis. Ook beschikken we over een speciaal voor dit doel ingericht machinepark.
Tevens helpen we zo om de afvalberg te verminderen en waardevolle grondstoffen te behouden.

ACE Re-Use Technology BV
Nijverheidsstraat 2
5961 PJ Horst
Tel: 077 398 52 61

Contact: info@acereusetechnology.nl


 

 

Click for Map
Sponsored by
Ellage Electronics
E-Parts Electro Componenten B.V.


hit counter

Het aantal unieke sitebezoeken sinds
1-10-2007

sitemap | cookie policy | privacy policy | accessibility statement