Login

EMS / Prototyping /  Installation

Electronis Manufacturing Services / Prototyping / Installation:

Bedrijven welke zich gespecialiseerd hebben in Electronic Manufacturing Service, kortweg EMS, richten zich op het produceren van elektronica op klantenspecificatie (voor derden). Dat wil zeggen: Assembleren van printplaten, halffabricaten en/of eindproducten waar elektronica in zit. Andere voorkomende activiteiten zijn:

 • Draad en kabel assemblage
 • DFM (Automatisch) werkvoorbereiding
 • Inkoop en logistiek
 • Test en Repair
 • Lakken
 • Ingieten  

BLV Mechatronica

BLV Mechatronica is toeleverancier van electronica en mechanica. 
BLV organiseert het volledige traject van prototype tot eindproduct. Hieronder vallen de volgende items:

 • Print-layout
 • Inkoop electronica-onderdelen
 • Bouw prototypen
 • Bouw protoseries
 • Bouw serieproductie
 • Eindassemblage
 • Testen op klantspecificaties

In eigen werkplaats worden de volgende activiteiten gerealiseerd:

 • Conventionele printassemblage
 • Bekabeling
 • Eindassemblage
 • Testen

Eindassemblage en functionele testen worden ook bij de klant verzorgd.

BLV Mechatronica
Geenhoven 35
5552 LA Valkenswaard
Tel. 040-2014544


 

Ellage electronics 

Assemblage van elektronika voor derden. Beperkt electronica-ontwikkeling. (niet te complex) Seriegrootte: 25-3000 stuks. Mogelijkheden tot metaalbewerking, zowel plaat als verspanende bewerkingen. Jong machinepark. (alles jonger als 2000). 10 Vaste personeelsleden en c.a 25 oproepkrachten. Mikt op kleinere klanten, welke enige begeleiding nodig hebben bij hun elektronika-productie. Uitstekende mogeljkheden voor pcb-design.

ELLAGE ELECTRONICS BV
Doorbraakweg 14-16
7783 DC Gramsbergen

Tel.   0524-561933
Fax:  0524-561963
Contact: R. Maarsingh (INFO@ELLAGE.NL)


EPR Technopower

EPR Technopower is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren, testen en repareren van printed circuit boards en electronica modules. Als gespecialiseerde toeleverancier kunnen wij werken op fabricage- of ontwerpspecificaties, en mogen wij diverse grote speciaalmachinebouwers tot onze directe en indirecte klantenkring rekenen. Kleine tot middelgrote series, specials en one-off’s zijn onze specialisatie, klantgerichtheid, snelheid en flexibiliteit onze drijfveren.

EPR Technopower is in staat mechanische componenten mee te leveren, of zelfs complete modules voor u te produceren en assembleren; en, indien nodig, clean-room compatible aan te leveren. Dus: of het nu gaat om enkelvoudige print of een complete assembly: wij zijn u graag van dienst!

EPR Technopower  b.v.
Hulzenseweg 2
6534 AN Nijmegen
Telefoon: 024-3525666
Fax: 024-3558420

Contact: info@epr-technopower.nl


    

Global Electronics BV

Global Electronics is uw specialist voor het bouwen van elektronica producten.

Global Electronics is een assemblagebedrijf gespecialiseerd in het automatisch bestukken van PCB's, zowel through hole als surface mount techniek. Naast het automatisch bestukken kunnen wij u een breed pakket aan service bieden.

Global Electronics is een dynamisch bedrijf, dat werkt volgens IPC normen, ISO 9001:2000 gecertificeerd is, en kwaliteit hoog in het vaandel heeft.

Automatische productie van conventionele techniek (proto's en grote series): Axiaal en radiaal.
Automatische productie van SMD techniek (proto's en grote series): Twee volledig automatische lijnen, enkelzijdig lijm of reflow,
dubbelzijdig zowel reflow/reflow als lijm/reflow.

Handmontage van kleine en grote series:
Complete samenbouw van halffabrikaat tot eindproduct inclusief verpakking.
Inkoop printplaten en componenten.
Test en repair.
Snelle opstart en/of overname van uw huidige producten en/of productie.

 

Global Electronics B.V.
Metaalstraat 12
7483 PD Haaksbergen

Contact : G.J.A. Versteeg
 

Tel.: 053 5737 200
Fax: 053 5737 208


Kuipers Electronic Engineering BV

Kuipers Electronic Engineering B.V. te Zwijndrecht ontwerpt, ontwikkelt en produceert industriële elektronica en software, zowel voor PC's als embedded toepassingen.
Hoofdactiviteit is TMX met een compleet programma voor telemonitoring en stand-alone meetapparatuur. Op dit gebied worden ook consultancy diensten aangeboden. Daarnaast wordt er custom design en productie uitgevoerd speciaal voor industriële toepassingen.

TMX
Het TMX telemonitoring systeem biedt universele hard- en software voor het op afstand beheren van technische installaties en is toonaangevend in de markt voor afstandbeheer van oppervlaktewater- en rioleringssystemen. Diverse andere toepassingen zijn bijvoorbeeld verkeersregelinstallaties, luchtcompressoren en koelinstallaties.
Alle hard- en software voor TMX wordt in eigen bedrijf ontwikkeld en geproduceerd. Een ervaren en deskundig engineeringteam staat borg voor het meegroeien van TMX met de verschillende toepassingen, daarbij gebruik makend van de nieuwste hard- en softwaretechnieken. Een scala van unieke mogelijkheden voor het op afstand meten, registreren, alarmeren, besturen, regelen, communicatie, database archivering en presentatie zijn in modulevorm beschikbaar. De economische voordelen van standaard hard- en softwaremodules worden zo behouden bij het samenstellen van toepassingsgerichte maatwerkoplossingen. De kwaliteiten van dit bijzonder gebruiksvriendelijke telebeheersysteem hebben geleid tot de slogan: "TMX, ver weg het beste". Tevens biedt TMX compatibele stand-alone veldmeetapparatuur voor situaties waarbij communicatie met een centrale post niet van toepassing is. Met TMX is een uitgebreide projectervaring opgebouwd in met name toepassingen voor oppervlaktewater- en rioleringsbeheer, met daarbij ook systeemintegratie met sensor- en monsternamesystemen t.b.v. waterkwaliteitsbeheer.

Custom Design
Binnen deze activiteit wordt op klantenspecificatie hard- en software ontwikkeld voor industriële toepassingen. Ook de serieproductie hiervan kan volledig worden verzorgd. De expertise is geconcentreerd rond meet- en regeltechnische systemen en onderlinge koppeling, de interfacing, van verschillende soorten apparatuur.

Consultancy en overige diensten
Belangrijker dan de techniek alleen is te weten dat Kuipers Electronic Engineering B.V. een jarenlange ervaring heeft met het gehele traject van een totaaloplossing, wat begint bij het meedenken over de uiteindelijke doelstellingen van uw project. Op het gebied van telebeheer van technische installaties worden zowel haalbaarheidsonderzoeken als ook pre-engineering opdrachten uitgevoerd. Voor turn-key leveringen, beheer en onderhoud van complete systemen wordt nauw samengewerkt met ervaren installateurs en andere gespecialiseerde bedrijven die opereren in geheel Nederland.

Kuipers Electronic Engineering B.V.
Houtkopersstraat 6, 3334 KD  (klik hier voor route)
Postbus 1030, 3330 CA Zwijndrecht
Telefoon: 078 - 6100 300
Fax : 078 - 6100 391

Contact: Dhr. Leo Kuipers 


Protonic Hoorn BV

Protonic Holland ontwikkelt en realiseert duurzame elektronica oplossingen voor machine- en apparatenbouwers.
 

Machine- en apparatenbouwers worden met toenemende mate geconfronteerd met Europese wetgeving.
Waar vooralsnog alleen rekening gehouden moet worden met veiligheid en EMC, zal in de nabije toekomst ook energie efficiëntie een belangrijke rol gaan spelen.

Protonic Holland kan u van dienst zijn om bij verschillende fasen van uw product levenscyclus de nodige ondersteuning te verlenen.

Protonic Holland B.V.
Factorij 36
1689 AL Zwaag
tel +31(0)229-212928
fax +31(0)229-210930

contact: info@protonic.nl


 

 

Click for Map
Sponsored by
Ellage Electronics
E-Parts Electro Componenten B.V.


hit counter

Het aantal unieke sitebezoeken sinds
1-10-2007

sitemap | cookie policy | privacy policy | accessibility statement