Login
16 February 2012
DESC aanwezig op Precisiebeurs te Veldhoven

DESC was dit jaar aanwezig op de gezamenlijke stand met DPT (Dutch Precision Technology, de branchevereniging van de Metaalunie voor bedrijven gespecialiseerd in precisieverspaning).
DESC en DPT werken samen bij het ondersteunen van de Nederlandse industrie op het gebied van het microbewerken en met het ontwikkelen en produceren van elektronische systemen en/of componenten van elektronische systemen. Door deze samenwerking kan de industrie niet alleen een beroep doen op de kennis van microbewerken bij beide instellingen, maar heeft men ook toegang tot expertbedrijven binnen de verenigingen op dit gebied.

Deze editie van de precisiebeurs was voor zowel bezoekers als exposanten een succes. Het bezoekersaantal kwam uit op 3694. Frans van der Brugh, branchemanager van DPT: “Je merkt dat de exposanten waaronder de 14 lidbedrijven van DPT enthousiast zijn. Dit kan ook niet anders, want ze hebben meer bezoekers gesproken dan in 2010. En niet alleen de kwantiteit was bemoedigend. Ook de kwaliteit lijkt goed te zijn.” Van der Brugh stelt vast dat er grote handelsbereidheid was. “Het mooiste dat je als belangenbehartiger kan gebeuren is als er op de beurs zelf orders geschreven worden. En dat gebeurde.”

De Precisiebeurs 2011 vond plaats op 30 november en 1 december in het Conference Centre Koningshof te Veldhoven. Op deze kennis- en netwerkbeurs presenteerden zich ruim 200 bedrijven uit de hightech industrie, van fijnmechanica tot micro- en nanotechnologie.

DESC is van plan om dit jaar (28 en 29 november) weer deel te nemen.

Click for Map
Sponsored by
Ellage Electronics
E-Parts Electro Componenten B.V.


hit counter

Het aantal unieke sitebezoeken sinds
1-10-2007

site map | cookie policy | privacy policy | accessibility statement